Onze ambachtelijke slagerij
Kwaliteit, vakmanschap en ervaring maken onze ambachtelijke slagerij uniek in de regio. Mede door onze eigen rokerij en worstenmakerij hebben wij een uniek assortiment aan huisgemaakte specialiteiten opgebouwd. Voor meer
informatie kom gerust eens langs in onze winkel.
Eigen rokerij
In onze eigen rokerij roken wij de heerlijkste producten. Ook andere slagerijen en leveranciers zijn gek op onze gerookte producten.
Eigen worstenmakerij
In onze eigen worstenmakerij maken wij sinds 1999 de lekkerste worsten. Vakmanschap en ervaring zijn cruciaal bij het produceren en perfectioneren van onze kwaliteitsworsten.
Eigen vleeswarenmakerij
Perfecte vleeswaren bereid met een grote voorliefde voor authentieke smaken. Al onze huisgemaakte vleeswaren zijn stuk voor stuk uniek en heerlijk om van te snacken of uw boterham er mee te beleggen!
Eigen zouterij
Het zouten van vlees en vleeswaren gebeurt al duizenden jaren en kenmerkt ook vandaag de dag onze ambachtelijke slagerij. Het is een kostbaar en secuur proces waarbij geduld en vakmanschap cruciaal zijn.
Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst, al onze producten ondergaan een zeer strenge kwaliteitscontrole. Cees Timmers en zijn team zijn dagelijks hard aan het werk om onze kwaliteit te garanderen.
Proef de smaak van ambachtelijk
Premium rund, varken en kip
Luxe vleeswaren uit eigen keuken, premium rund, varken en kip, huisgemaakte specialiteiten en heerlijke delicatessen. Met een sterk lokaal basisassortiment dat is aangevuld met premium kwaliteitsvlees bent u bij Cees Timmers aan het juiste adres voor uw dagelijkse boodschappen en alles wat u nodig heeft voor een smakelijke maaltijd.