Al 25 jaar uw ambachtelijke vakman!

Onze ambachtelijke slagerij

Kwaliteit, vakmanschap en ervaring maken onze ambachtelijke slagerij uniek in de regio. Mede door onze eigen rokerij en worstenmakerij hebben wij een uniek assortiment aan huisgemaakte specialiteiten opgebouwd. Voor meer informatie kom gerust eens langs in onze  winkel.

Eigen rokerij

In onze eigen rokerij roken wij de heerlijkste producten. Ook andere slagerijen en leveranciers zijn gek op onze gerookte producten.

Eigen worstenmakerij

In onze eigen worstenmakerij maken wij sinds 1999 de lekkerste worsten. Vakmanschap en ervaring zijn cruciaal bij het produceren en perfectioneren van onze kwaliteitsworsten.

Eigen vleeswarenmakerij

Perfecte vleeswaren bereid met een grote voorliefde voor authentieke smaken. Al onze huisgemaakte vleeswaren zijn stuk voor stuk uniek en heerlijk om van te snacken of uw boterham er mee te beleggen!

Eigen zouterij

Het zouten van vlees en vleeswaren gebeurt al duizenden jaren en kenmerkt ook vandaag de dag onze ambachtelijke slagerij. Het is een kostbaar en secuur proces waarbij geduld en vakmanschap cruciaal zijn.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst, al onze producten ondergaan een zeer strenge kwaliteitscontrole. Cees Timmers en zijn team zijn dagelijks hard aan het werk om onze kwaliteit te garanderen.

Proef de smaak van ambachtelijk

Premium rund, varken en kip

Luxe vleeswaren uit eigen keuken, premium rund, varken en kip, huisgemaakte specialiteiten en heerlijke delicatessen. Met een sterk lokaal basisassortiment dat is aangevuld met premium kwaliteitsvlees bent u bij Cees Timmers aan het juiste adres voor uw dagelijkse boodschappen en alles wat u nodig heeft voor een smakelijke maaltijd.

error: Content is protected !!
🛒 Online bestellen