Al 25 jaar uw ambachtelijke vakman!

BBQ menu’s

Populair

Minimaal 3 dagen van tevoren bestellen.

  • Varkensribeye
  • Barbecueworst
  • Hamburger
  • Speklapje gegaard
  • Kipsaté

15,95

Geleverd met rundvleessalade, 2 verse rauwkosten, vers gebakken stokbrood met kruidenboter, 3 koude sauzen en satésaus. Vis kunnen wij u leveren op bestelling. Prijzen zijn per persoon berekend.

Medium

Minimaal 3 dagen van tevoren bestellen.

  • Bourgondische ham
  • Hamburger
  • Gyroslapje
  • Gemarineerde kipfilet
  • Kipsaté

16,95

Geleverd met rundvleessalade, 2 verse rauwkosten, vers gebakken stokbrood met kruidenboter, 3 koude sauzen en satésaus. Vis kunnen wij u leveren op bestelling. Prijzen zijn per persoon berekend.

De Luxe

Minimaal 3 dagen van tevoren bestellen.

  • Pepersteak
  • Bourgondische ham
  • Kipsteak
  • Varkenshaasmedaillon
  • Kipsaté

18,25

Geleverd met rundvleessalade, 2 verse rauwkosten, vers gebakken stokbrood met kruidenboter, 3 koude sauzen en satésaus. Vis kunnen wij u leveren op bestelling. Prijzen zijn per persoon berekend.

Exclusief

Minimaal 3 dagen van tevoren bestellen.

  • Kipsaté
  • Argentijnse biefspies
  • Kip-roomsaus schuitje
  • Gemarineerde varkenshaas
  • Gebraden sparerib

19,25

Geleverd met rundvleessalade, 2 verse rauwkosten, vers gebakken stokbrood met kruidenboter, 3 koude sauzen en satésaus. Vis kunnen wij u leveren op bestelling. Prijzen zijn per persoon berekend.

Kids

Minimaal 3 dagen van tevoren bestellen.

  • Kipsaté
  • Barbecueworst
  • Hamburger
  • Inclusief brood en saus

5,25

Prijzen zijn per persoon berekend.

Vegetarisch

Minimaal 3 dagen van tevoren bestellen.

  • Barbecueschuitje
  • Veggie bacon stoofpotje
  • Vegetarische hamburger
  • Groenteburger

17,95

Geleverd met scharrelsalade, 2 verse rauwkosten, vers gebakken stokbrood met kruidenboter, 3 koude sauzen en satésaus. Prijzen zijn per persoon berekend.

Belangrijke informatie: Minimaal 4 personen per menu, vanaf 10 personen zijn de prijzen inclusief gebruik van de barbecue, borden, bestek en schoonmaak. Dit geldt niet voor de kindermenu’s. Voor het gasverbruik rekenen wij 17,50 per barbecue. Gelieve minimaal 2 dagen van tevoren bestellen. Voor het weekeinde uiterlijk bestellen tot woensdag 12:00. Barbecues dienen bij aflevering betaald te worden. Indien u dit wenst kan dit ook vooraf in de winkel of vooraf per bank.

Afbeeldingen zijn ter illustratie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bestellen bij Cees Timmers

Meer van ons kwaliteits
assortiment
?

In onze winkel hebben wij een breed assortiment vlees, vleeswaren en andere specialiteiten!

Hoe plaats ik mijn bestelling?

Bestel makkelijk online en haal uw bestelling af op het door u gekozen tijdstip. U kunt ook onze bestellijst downloaden of uitprinten en ingevuld inleveren in onze winkel of brievenbus. Ook mogelijk per mail op: info@slagerijceestimmers of telefonisch op 0416-279206 (bereikbaar tijdens openingstijden).

Bezorgen jullie ook buiten Sprang-Capelle?

Jazeker, wij bezorgen BBQ’s vanaf 10 personen in de regio langstraat. Dit is inclusief Kaatsheuvel, Waalwijk, Waspik, Drunen, Loon op Zand en Sprang-Capelle. Heeft u een verzoek buiten deze regio neem dan even contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Hoe betaal ik voor mijn bbq/gourmet/buffet?

U kunt tijdens het afhalen van uw bestelling in onze winkel contant, met pin of contactloos betalen.

Betalen voor BBQ vanaf 10 personen?: U kunt contant of buiten onze winkelopeningstijden pinnen op locatie (graag vooraf vermelden). Overschrijving per bank is alleen mogelijk in overleg.

De lekkerste specialiteiten voor de barbecue

Zeg nou zelf, het is toch een feest om op een mooie zomerse dag gezellig buiten te genieten van een heerlijke barbecue. Maar wij weten ook dat steeds meer mensen het hele jaar door genieten van een lekker stuk vlees van de grill, want ook de winterbarbecue komt steeds meer in trek.

Daarom is Cees Timmers het hele jaar door de barbecuespecialist bij uitstek. De vakman die alles in huis heeft. Van de lekkerste spiezen, hamburgers, shaslics en kipproducten tot de lekkerste specialiteiten. Van sausjes en marinades tot de beste adviezen voor de lekkerste bereiding.

Grootvlees op de barbecue
Probeer ook eens grootvlees op de barbecue. Een heerlijke malse ribeye, een cote de boeuff of bijvoorbeeld een malse varkensprocureur. De bereiding is vaak gemakkelijker dan u denkt, terwijl het resultaat geweldig lekker is. Bij Cees Timmers helpen wij u graag bij de keuze en geven wij u tips op welke wijze u het grootvlees op de barbecue het beste kunt bereiden.

error: Content is protected !!
🛒 Online bestellen