Al 25 jaar uw ambachtelijke vakman!

Huisgemaakt

Niets is beter dan het hele productieproces zelf in handen te hebben. Daarom maken wij het liefst alles helemaal zelf. Kom gerust eens langs in onze winkel voor het volledige assortiment huisgemaakte specialiteiten.

Passie voor lekker eten

Onze passie voor goed en lekker eten proeft u terug in al onze producten. Regelmatig ontwikkelen wij nieuwe en vernieuwde producten om u te kunnen blijven verrassen. Heeft u een speciale wens of verzoek? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Huisgemaakte hammen

Gemaakt van het ons premium varkensvlees en geperfectioneerd door onze jarenlange ervaring en vakmanschap.

Huisgemaakte vleeswaren

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg, probeer ook eens één van onze ambachtelijke vleeswaren.

Huisgemaakte specialiteiten

We bieden u ook een aantal unieke huisgemaakte specialiteiten die u nergens anders kunt verkrijgen. Kom langs in onze winkel voor meer informatie en advies op maat.

Huisgemaakte soepen

Bij Ambachtelijke Slagerij Cees Timmers maken wij al onze soepen in eigen keuken met uitsluitend de beste ingrediënten.

Verslavend lekker…

Wij hebben een aantal soepen vast in ons assortiment dit zijn onze chinese tomatensoep, champignonsoep, kippensoep, groentesoep en tomatensoep. Naast onze vaste soepen hebben wij ook een aantal wisselende soepen in ons assortiment.

Wij verkopen onze soepen gekoeld en in glazen potten met statiegeld. Het statiegeld per pot (ongeacht de grootte) bedraagt 1 euro.

Met liefde gemaakt in de keuken van Cees Timmers

Huisgemaakte salades

Ook op het gebied van huisgemaakte salades kunt u onze hoogste kwaliteitsgarantie verwachten.

Extra intense smaken…

De Cees Timmers ham in onze ham-prei salade in combinatie met de beste ingrediënten maakt hem zeer smaakvol. Of neem onze Filet Van Het Huis, heerlijk vers kwaliteitstartaar met onze unieke Van Het Huis kruidenmix, ook zeer smaakvol.

Wij maken onze salades dagvers en met uitsluitend de beste ingrediënten en zonder geur, kleur en smaakversterkers.

Met liefde en passie gemaakt om u te laten genieten van onze ambachtelijke kwaliteit

Heeft u even geen zin om zelf te koken?

De kant-en-klare maaltijdcomponenten uit de keuken van Cees Timmers zijn ideaal wanneer u even geen tijd heeft om te koken. Alle maaltijden zijn betaalbaar voor een vaste lage prijs per portie. Wij wensen u smakelijk eten!

Huisgemaakte kwaliteit.
De maaltijdcomponenten van Cees Timmers worden elke dag vers bereid in eigen keuken met uitsluitend verse ingrediënten. U zet dus gegarandeerd de lekkerste kwaliteit op tafel en dat proeft u direct.

error: Content is protected !!
🛒 Online bestellen