*Vakantieperiode openingstijden: Wij zijn open tot 13:00 van 8 juli t/m 17 augustus

Ons assortiment

Bij Ambachtelijke Slagerij Cees Timmers bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een ruim aanbod huisgemaakte kwaliteitsproducten.

Huisgemaakte producten

Wij maken zelf onze achterham, beenham, schouderham, rookvlees, boterhamworst, rosbief, gebraden gehakt, gekookte en gerookte Gelderse worst, grillworst, snackbroodjes, salades en natuurlijk een ruim aanbod panklaar en kant en klaar.

Vlees, Vleeswaren, Specialiteiten, Soepen, Salades, Gourmetschalen, Huzarenschotels, BBQ, Buffet, Hapjes, Brood, Banket en Luxe snacks.

Vlees en vleeswaren

Wij hebben een breed assortiment vlees en vleeswaren van de hoogste kwaliteit. Van grote, malse Duroc d’Olives varkensschnitzels tot premium fijn gedraaid runder gehakt. Wij maken al onze producten van verse ingrediënten en met liefde voor het ambacht. Regelmatig brengen wij nieuwe specials en producten uit om ons aanbod gevarieerd te houden. Kom langs in de winkel of bekijk onze Facebookpagina voor alle laatste updates.

Extra malse kwaliteitskip

Onze kip is extra mals en sappig en van de beste kwaliteit. Probeer ook eens onze kipschnitzels, kipschuitjes en kipspiesjes en proef de smaak van onze kwaliteitskip. Geselecteerd op malsheid en gemarineerd in de lekkerste marinades, bekijk ons aanbod in de winkel.

Hollandse luxe runderen

De hoogste kwaliteit

Onze premium runderen zijn van de hoogste kwaliteit en dat proeft u. Mede door de zorg en selectie van het perfecte ras en kennis van vakmensen kunnen wij u dit premium rund aanbieden.


Voeding en verzorging

In de weilanden kunnen de koeien in alle rust grazen. Daarnaast worden ze gevoerd met een combinatie van gedroogde grassen, lijnzaad (van eigen boerderij of boeren uit de regio) en brokken. Dat zorgvuldig samengestelde menu zorgt voor een goede vetaanwas. Het vlees heeft daardoor een mooie kleur, is heerlijk mals en vol van smaak en bordevol eiwitten en goede vetten.

Lokaal

Zowel de boerderij als de slachterij bevinden zich in onze regio. De slachterij bevindt zich op een kleine afstand van de boerderij, zodat het transport kort en stressloos is. Daarnaast blijven de transportkilometers in de hele keten hiermee zeer beperkt, om de milieubelasting zoveel mogelijk te beperken.

Alleen bij Cees Timmers

Mede door de afspraken met onze jarenlange partners kunnen wij deze kwaliteit u exclusief aanbieden.

Duroc d’Olives varkensvlees

In één oogopslag te herkennen

Met zijn rode vacht en hangende oren onderscheidt het Duroc varken zich van zijn soortgenoten. Toch zijn niet alle Duroc varkens rood: ze gaan van licht goudachtig geel tot diepdonker mahoniebruin. Toch blijft dit een kleurenpalet dat je bij andere varkenssoorten niet vindt. En dat maakt ze op zijn minst bijzonder!


Olijfolie in het voer

Onze varkens krijgen alleen het beste voer natuurlijk. Een uitgebalanceerd dieet met olijfolie en extra vitamines.

Een uitgekiende kruising

De uitstekende kwaliteit van het Duroc d’Olives vlees dat je bij de slager vindt, is te danken aan de combinatie van twee karakterdieren. We kruisen een witte landraszeug die gekend is voor haar prima vleeskwaliteit met een bruinrode Duroc beer. Duroc varkens hebben meer intramusculair vet en donkerder, malser vlees met extra smaak. Het resultaat is een lichtbruinrode kruising die voor heerlijk, mals en sappig vlees zorgt.

Extra mals

Mals, gezond en buitengewoon lekker: dat zijn de drie waardevolste eigenschappen van Duroc d’Olives varkensvlees.

Wij verkopen uitsluitend duurzaam varkensvlees

Vleeswaren

Probeer ook eens onze huisgemaakte achterham, beenham, schouderham, heiham, chorizo, rookvlees, boterhamworst, rosbief, gebraden gehakt, gekookte en gerookte Gelderse worst en grillworst of één van onze andere premium kwaliteitsvleeswaren.

De perfecte smaakbeleving

De smaak van ambachtelijk is ongetwijfeld terug te proeven in ieder van onze huisgemaakte producten. Onze vleeswaren zijn hier een mooi voorbeeld van. Mede door onze eigen rookkasten kunnen we veel vleeswaren volledig onder ons eigen dak produceren. Zo kunnen wij alles goed controleren en u de perfecte en consistente smaakbeleving bieden.

Brood van de ambachtelijke bakker

Naast onze vleesproducten kunt u bij ons ook brood en banket op bestelling geleverd krijgen. Dit komt voort uit de samenwerking met ambachtelijke bakkerij Bierman uit Kaatsheuvel. Geef uw bestelling gemakkelijk telefonisch of per mail door en haal uw brood of banket de volgende werkdag op in onze winkel (met uitzondering van dinsdagen en speciale bestellingen). U dient uw bestelling uiterlijk voor 17:00 door te geven. Vraag naar het aanbod in onze winkel of ga naar www.bakkerijbierman.nl voor het volledige aanbod en actuele prijzen (exclusief acties en aanbiedingen).


Heistraat 5, Sprang-Capelle

error: Content is protected !!
🛒 Online bestellen