*Vakantieperiode openingstijden: Wij zijn open tot 13:00 van 8 juli t/m 17 augustus

Extra aandacht voor...

Uitgelichte producten en verhalen

Mals, gezond en buitengewoon lekker: dat zijn de drie waardevolste eigenschappen van Duroc d’Olives varkensvlees.

We hebben ze te danken aan de combinatie van een bijzonder varkensras en een speciaal samengesteld dieet. En bovenal ga je van Duroc d’Olives varkensvlees houden omdat het zo verrukkelijk sappig en zacht is.

De smaak en de malsheid van het vlees

Onze beslissing om olijfolie te kiezen als vetbron in het voeder, heeft een specifieke reden. Olijfolie verbetert de smaak van het vlees en maakt het nog malser. Door ons voederprogramma start de aanmaak van vetten op het ideale moment tijdens de ontwikkeling van de dieren.

Je bent wat je eet

En dat geldt niet alleen voor ons, mensen. Ook bij varkens bepaalt voeding de gezondheid van lijf en leden. Samen met specialisten van de Universiteit Gent is de samenstelling van het voer voor onze varkens na grondige studie ontwikkeld. We hebben ons hiervoor gebaseerd op drie pijlers.

Jouw gezondheid

Je weet dat de gezonde keuken het gebruik van olijfolie aanmoedigt. Olijfolie bevat weinig verzadigde vetten die schadelijk zijn voor onze gezondheid, en veel mono-onverzadigde vetzuren. Doordat onze varkens deze olie met hun voeder innemen, krijgen we in het varkensvet een gelijkaardige vetzuursamenstelling. Een goede zaak om hart- en vaatziekten te vermijden.

Een vaste formule

De samenstelling van ons varkensvoer is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De basis is een mix van pure granen (tarwe, gerst, mais), vezels en eiwitten. Aan deze mengeling voegen we olijfolie als vetbron toe. Door deze vaste formule te respecteren, kunnen we de constante kwaliteit van ons malse varkensvlees garanderen.


Heistraat 5, Sprang-Capelle

error: Content is protected !!
🛒 Online bestellen