Al 25 jaar uw ambachtelijke vakman!

Duurzaam vakmanschap

Wij streven naar duurzaamheid binnen ons ambachtelijk bedrijf. Op tal van onze onderdelen speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Lees hier meer over Cees Timmers en duurzaamheid in onze ambachtelijke slagerij.

Het begint met vlees

De belangrijkste en effectiefste verduurzaming was de overstap op volledig duurzaam varkens en kippenvlees. Dit zorgt ervoor dat er continu toezicht is op de duurzame toelevering van kwaliteitsvlees. Ook onze runderen komen van een lokale boerderij met een zeer hoge duurzaamheids rating en perfecte dierenwelzijn omstandigheden.

Moderne energiezuinige installaties

Al onze toonbanken, wandkoelingen, koelwerkbanken, koelcellen en vriezers zijn uitgerust met de modernste motors en koelelementen. Tijdens onze verbouwing in 2017 hebben wij veel installaties volledig vernieuwd en vervangen. Zo werken ook wij aan een klimaatneutrale toekomst.

Lokaal zaken doen

Wij hebben diep gewortelde banden met een aantal regionale spelers. Deze staan zij aan zij met ons in de verduurzaming van de gehele vlees en vers sector. Wij proberen hierin als voorbeeld te fungeren om ook andere slagers mee te krijgen meer lokaal zaken te doen.

Klaar voor de toekomst

Ook wij maken ons klaar voor de toekomst

Wij streven naar een duurzame en smaakvolle toekomst samen met onze klanten en partners. Cees Timmers, uw ambachtelijke vakman sinds 1999.

error: Content is protected !!
🛒 Online bestellen